• Vapaaehtoinen maanpuolustus

Reserviläisten varusteiden verovähennysoikeudet käsittelyssä lehden lokakuun numerossa

Reserviläisliiton puheenjohtaja Kari Salminen ja Varustelekan toimitusjohtaja Jari Laine kommentoivat hallitusohjelmaan kirjattua tavoitetta selvittää reserviläisten sotilasvarusteiden veroveähennysmahdollisuutta.

Tuomas Kaarkoski

Lokakuun Reserviläinen on ilmestynyt. Lehti jaetaan tilaajille paperiversiona, mutta myös näköislehti kuuluu tilaajille tai sen voi ostaa irtonumerona Lehtiluukusta.

Lehden Ajankohtaista-osiossa käsitellään hallitusohjelmaan kirjattua kohtaa, jonka mukaan tavoitteena on selvittää reserviläisten varusteiden verovähennysmahdollisuutta. Aihetta kommentoivat Reserviläisliiton puheenjohtaja Kari Salminen sekä Varustelekan toimitusjohtaja Jari Laine.

Lehdessä on myös raporttia Haminasta, syksyisestä paikallispuolustusharjoituksesta. Kaartinjääkäri Veikkolan haastattelussa puolestaan tutustutaan Puolustusvoimien someviestintään.

Lehdessä kerrotaan Virve-viestintäpalvelun uudistumisesta, joka on edessä tällä vuosikymmenellä. Reserviläisten jotos-kilpailut ovat myös lehdessä esillä, samoin uusi mobiilisovellus Tähtäys +, jonka avulla voi kehittyä ampujana.

Reserviläisen Vaikuttaja-haastattelussa ääneen pääsee kyberturvallisuuden professori Kimmo Halunen, joka opettaa asioita eri näkökulmista Oulun yliopistolla ja Maanpuolustuskorkeakoululla.  

Kalusto-palstalla tarkastelussa on kotimainen uutuus, Insta Steel Eagle -drooni. Historia-palstalla aiheena on tällä kertaa panssarikenraali George S. Pattonin ura.

Kirjailija-haastattelussa haastateltavana on teoksen Panssarintorjuntaritarit hiljattain kirjoittanut Simo Liikanen.

Näin luet Reserviläisen näköislehden:

Mene osoitteeseen https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/reservilainen/

Paina yläreunan kirjaudu-painiketta ja kirjaudu sisään. 

Jos sinulla ei ole vielä Lehtiluukun tunnuksia, paina ensin kirjaudu-painiketta ja sen jälkeen näytölle aukeavaa luo uusi käyttäjätunnus -linkkiä ja luo itsellesi tunnukset. Tunnusten tekeminen on maksutonta. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran.

Jos olet Reserviläisliiton tai Suomen Reserviupseeriliiton jäsen, paina aktivoi tilaajatunnus -linkkiä ja syötä tilaajatunnuksesi. Tilaajatunnus on sama kuin reserviläisjärjestösi jäsennumero. Helpoiten jäsennumeron löydät liittosi jäsenkortista.

Mikäli et ole jäsen, voit ostaa ylemmästä linkistä lehden irtonumeron.

Syötettyäsi voimassa olevan tilaajatunnuksesi järjestelmä päästää sinut lukemaan uusinta Reserviläistä ja lehden arkistoa. Antoisia lukuhetkiä!

Lehti ilmestyy myös paperisena Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton jäsenille.