• Kalusto
  • Puolustusvoimat

Telakuorma-autoja ja muuta Puolustusvoimien käytöstä poistettua materiaalia huutokaupataan Tervolassa

Huutokauppa järjestetään 2. syyskuuta. Huudettavana on muun muassa ajoneuvoja ja muuta materiaalia.

Millog oy

Tervolassa huutokaupataan muun muassa telakuorma-autoja. Kuva on Tampereen Kalkun huutokaupasta lokakuulta 2022.

Puolustusvoimien käytöstä poistettua materiaalia on viikonloppuna kaupan Millogin toimipaikalla Tervolassa, Lapissa. Huutokauppa järjestetään lauantaina 2. syyskuuta. Huudettavana on yli 300 kappaletta erilaista käyttötavaraa, ajoneuvoja ja muuta materiaalia. Järjestäjät arvelevat esimerkiksi telakuorma-autojen herättävän kiinnostusta huutokaupassa.

– Niitä on tällä kertaa huudettavana yli 20 kappaletta. Osassa telat ovat irrotettu ja otettu talteen varaosiksi, mutta osassa kulkupeleistä telat ovat edelleen tallella. Lisäksi myytävänä on erikuntoisia irtoteloja, huutokaupasta vastaava Millogin logistiikkapäällikkö Petri Lundelin kertoo tiedotteessa.

Henkilö- ja pakettiautoja sekä moottorikelkkoja ja mönkijöitäkin on myynnissä. Perävaunuja ja muuta kuljetus- ja korjaamoalan materiaalia on myös kaupan.

SA-kauppakin on mukana tapahtumassa. SA-kaupan erillismyyntipisteellä on myynnissä Puolustusvoimien hylkäämää ja käytöstä poistamaa materiaalia kiinteällä hinnalla. Valikoimaan kuuluu muun muassa vaatteita, sotilaspolkupyöriä, suksia ja työkaluja. SA-kaupan myyntipiste on auki kello 9–15.

Kaikki huutokaupattava myydään romuksi merkittynä kunnosta riippumatta

Tervolassa huutokaupattavat tuotteet ovat sellaista Puolustusvoimien käyttämää materiaalia, joka ei enää kuntonsa tai muiden syiden vuoksi sovellu sotilaskäyttöön. Kaikki materiaali myydään romuksi merkittynä sen kunnosta riippumatta.

Huutokauppa-alue aukeaa lauantaina 2. syyskuuta kello 8 osoitteessa Kivalontie 294. Varsinainen meklaritoiminta aloitetaan kello 9 huutokauppaehtojen lukemisen jälkeen. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Myytävään materiaaliin voi tutustua etukäteen paikan päällä perjantaina 1. syyskuuta kello 9–15 välillä.

Lisätietoja Tervolan huutokaupassa myytävästä materiaalista löytyy sivulta huutokaupat.com.

Millog oy on Puolustusvoimien strateginen kumppani ja vastaa tapahtuman järjestämisestä.