• Vapaaehtoinen maanpuolustus

Vielä ehtii osallistua valokuvauskilpailuun

Reserviläisliitto etsii parhaiten reserviläisten ampumatoiminnasta kertovaa kuvaa. Elokuussa kilpaillaan erilaisista ampumamestaruuksista, juhlitaan RUL:ia ja jotostellaan.

Hannu Keränen

Toukokuussa kilpailtiin Sandels Jotoksella. Elokuussa järjestetään sekä syysjotos että MTB Jotos.

Elokuu on vilkasta aikaa reserviläispiireissä. Etenkin Reserviläisurheiluliiton (RESUL) kilpailukalenterissa riittää ohjelmaa. Ampumakilpailut ja jotokset ovat isossa roolissa elokuun reserviläistoiminnassa. Nämä kilpailut ovat hyvä mahdollisuus osallistua vielä Reserviläisten ampumatoiminta -valokuvauskilpailuunkin. Reserviläisliito hakee reserviläisten ampumatoiminnasta parhaiten kertovaa kuvaa. Reserviläisliiton järjestämä kilpailu päättyy 30. elokuuta. 

Voittajakuva palkitaan 200 euron arvoisella Inttistoren lahjakortilla. Kaksi kunniamaininnan saanutta kuvaa palkitaan myös 100 euron Inttistore-lahjakorteilla. Kuvan voi ladata tälle sivulle: http://promo.meltwater.fi/reservilaisammunta.

Reserviupseeriliitto juhlii 85 vuoden taivaltaan

Elokuun ensimmäisenä viikonloppuna, 5.–7. päivä kilpaillaan SRA-ampumamestaruuksista Sotinpurolla. Samana viikonloppuna järjestetään myös – tavallista aikaisemmassa vaiheessa – syysjotos Kainuussa. Reservin ampumamestaruuskilpailut ovat Tyrrissä 19.–21. elokuuta. Vakiokiväärikilpailu on myös Tyrrissä 20. elokuuta. 

27. elokuuta on maastokilpailu Paraisilla. Samana viikonloppuna, 27.–28. elokuuta, järjestetään ensimmäinen maastopyöräjotos Suonenjoella. Viralliselta nimeltään MTB Jotokselle voi ilmoittautua vielä 1. elokuuta saakka MPK:n koulutuskalenterin kautta.

Koko RESUL:n kilpailukalenteri löytyy tästä osoitteesta: http://resul.fi/kilpailut/kilpailukalenteri/.

Yksi elokuun kohokohdista on tietenkin Reserviupseeriliiton 85-vuotisjuhla. Se järjestetään 5. elokuuta Haminassa. Tarkempia tietoja juhlasta löytyy osoitteesta https://www.rul.fi/rul85vuotta/.

Liittyy aiheeseen:

Pyörät mukaan MTB Jotokselle

Perustehtävät kantavat yhä