• Vapaaehtoinen maanpuolustus

Reserviläisen lokakuun numero on ilmestynyt – digilehti luettavissa täällä

MT-LB-vaunu, Helena Immosen Operaatio Aavikkokettu ja RUK:n johtaja eversti Mikael Salo ovat muiden muassa esillä Reserviläisen tuoreessa digilehdessä.

Pasi Lindroos / Ressukuva

Syksyn paikallispuolustusharjoitukset ovat yksi Reserviläisen uusimman numeron aiheista.

Reserviläisen numero 6/2022 on ilmestynyt. Digilehti on luettavissa Lehtiluukussa tästä linkistä.

Lehden kalustopalstalla otamme katsauksen MT-LB-vaunuun eli ”Ällitälliin”, joita Suomeen on hankittu monella vuosikymmenellä, 1980-luvulta alkaen. Myös Ukrainan sodasta MT-LB on uutiskuvista tuttu näky.

Kirjailijapalstalla ajatuksiaan kertoo Operaatio Aavikkoketun kirjoittanut Helena Immonen. Myös historiapalstalla sivutaan kirjallisuutta, kun kerromme Tuntemattomasta sotilaasta tutusta konekiväärikomppaniasta.

Vaikuttaja-haastattelussa suunvuoron saa Reserviupseerikoulun uusi johtaja, eversti Mikael Salo.

Ajankohtaista-osiossa kerromme muun muassa M23-vyö-varustesarjasta, syksyn paikallispuolustusharjoituksesta Savonlinnassa sekä Varustelekan järjestämästä Finnish Brutality -tapahtumasta.

Lehti sisältää myös Puolustusvoimien neljäsivuisen liitteen.

Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton jäsenet voivat lukea digilehden kirjautumalla oman jäsennumeronsa avulla.

Näin luet Reserviläisen näköislehden:

Mene osoitteeseen https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/reservilainen/

Paina yläreunan kirjaudu-painiketta ja kirjaudu sisään. 

Jos sinulla ei ole vielä Lehtiluukun tunnuksia, paina ensin kirjaudu-painiketta ja sen jälkeen näytölle aukeavaa luo uusi käyttäjätunnus -linkkiä ja luo itsellesi tunnukset. Tunnusten tekeminen on maksutonta. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran.

Jos olet Reserviläisliiton tai Suomen Reserviupseeriliiton jäsen, paina aktivoi tilaajatunnus -linkkiä ja syötä tilaajatunnuksesi. Tilaajatunnus on sama kuin reserviläisjärjestösi jäsennumero. Helpoiten jäsennumeron löydät liittosi jäsenkortista.

Mikäli et ole jäsen, voit ostaa ylemmästä linkistä lehden irtonumeron.

Syötettyäsi voimassa olevan tilaajatunnuksesi järjestelmä päästää sinut lukemaan uusinta Reserviläistä ja lehden arkistoa. Antoisia lukuhetkiä!