• Vapaaehtoinen maanpuolustus

Reserviläisen joulukuun näköislehti julkaistu – täältä pääset lukemaan sen

Reserviläisen tuoreimmassa numerossa kerrotaan muun muassa reservin ylennyksiin vaikuttavista tekijöistä sekä kotireitittimien oikeaoppisen suojaamisen tärkeydestä.

Tuomas Kaarkoski

Reserviläisen näköislehti on luettavissa Lehtiluukussa. Ohjeet näköislehteen kirjautumiseen tilaajille löytyvät alta. Näköislehti on printtilehden tilaajille ilmainen, ja Lehtiluukku sisältää myös lehden arkiston vuodesta 2015 eteenpäin.

Joulukuun Reserviläinen on julkaistu. Lehdessä Lapin aluetoimiston päällikkö everstiluutnantti Petri Sipilä kertoo, minkälaiset asiat vaikuttavat kertausharjoitusten lisäksi ylennyksen saamiseen reservissä. Komentaja Mikko Sistonen puolestaan kommentoi Puolustusvoimien kansainvälistä harjoittelua. Kyberturvallisuuskeskuksen tietoturva-asiantuntija Samuli Könönen jakaa vinkkejä vakoilun estämiseen oman kotiverkon kautta ja kansallisen turvallisuuden parantamiseen reitittimien oikeaoppisella suojaamisella.

Lehden Vaikuttaja-palstalla ääneen pääsee Urlus-säätiön toimitusjohtaja Mika Piiroinen, joka kertoo muun muassa Helsingin Suojeluskuntatalon nykytilasta ja säätiön jakamista avustuksista.

Kalusto-palstalla esitellään HMS Diamondia, brittiläistä hävittäjää, joka vieraili Turussa. Myös ritarikunnat ja suomalaisen kunniamerkkijärjestelmän toiminta on esillä lehdessä.

Kirjailija-haastattelussa on tällä kertaa Johanna Pakola, jonka uusin kirja on Varusmiehet miinasodassa.

Näin luet Reserviläisen näköislehden:

Mene osoitteeseen https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/reservilainen/

Paina yläreunan kirjaudu-painiketta ja kirjaudu sisään. 

Jos sinulla ei ole vielä Lehtiluukun tunnuksia, paina ensin kirjaudu-painiketta ja sen jälkeen näytölle aukeavaa luo uusi käyttäjätunnus -linkkiä ja luo itsellesi tunnukset. Tunnusten tekeminen on maksutonta. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran.

Jos olet Reserviläisliiton tai Suomen Reserviupseeriliiton jäsen, paina aktivoi tilaajatunnus -linkkiä ja syötä tilaajatunnuksesi. Tilaajatunnus on sama kuin reserviläisjärjestösi jäsennumero. Helpoiten jäsennumeron löydät liittosi jäsenkortista.

Mikäli et ole jäsen, voit ostaa ylemmästä linkistä lehden irtonumeron.

Syötettyäsi voimassa olevan tilaajatunnuksesi järjestelmä päästää sinut lukemaan uusinta Reserviläistä ja lehden arkistoa. Antoisia lukuhetkiä!

Lehti ilmestyy myös paperisena Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton jäsenille.