• Vapaaehtoinen maanpuolustus

Reserviläisen näköislehti julkaistu – näin pääset lukemaan sen

Reserviläisen näköislehdessä kerrotaan puolueille suunnatun eduskuntavaalikyselyn tuloksista. Puolustusvoimien sotatalouspäällikkö, kenraaliluutnantti Mikko Heiskanen kommentoi ajankohtaisia aiheita ja historiapalstalla kerrotaan kotimaisen raketinheittimen kokeilusta.

Puolustusvoimat

Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton jäsenet voivat kirjautua näköislehteen jäsennumeronsa avulla. Ohjeet siihen löytyvät tästä artikkelista.

Reserviläisen tuoreimmassa numerossa ääneen pääsevät muiden muassa Puolustusvoimien sotatalouspäällikkö, kenraaliluutnantti Mikko Heiskanen sekä muistelmansa julkaissut entinen Puolustusvoimain komentaja kenraali Ari Puheloinen.

Lehdessä kerrotaan myös puolueille suunnatun eduskuntavaalikyselyn tuloksista, jossa teemana olivat maanpuolustusaiheiset kysymykset. Myös Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton vaalitavoitteet ovat esillä lehdessä.

Kalustopalstalla tarkastelussa ovat vakoilupallot ja muut ilmapallot sotilaskäytössä. Historiaosiossa kerrotaan kotimaisen raketinheittimen kokeilusta Suomessa. Varusvarastolla testataan 5.11 Maverick Battle Belt -taisteluvyötä.

Näin luet Reserviläisen näköislehden:

Mene osoitteeseen https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/reservilainen/

Paina yläreunan kirjaudu-painiketta ja kirjaudu sisään. 

Jos sinulla ei ole vielä Lehtiluukun tunnuksia, paina ensin kirjaudu-painiketta ja sen jälkeen näytölle aukeavaa luo uusi käyttäjätunnus -linkkiä ja luo itsellesi tunnukset. Tunnusten tekeminen on maksutonta. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran.

Jos olet Reserviläisliiton tai Suomen Reserviupseeriliiton jäsen, paina aktivoi tilaajatunnus -linkkiä ja syötä tilaajatunnuksesi. Tilaajatunnus on sama kuin reserviläisjärjestösi jäsennumero. Helpoiten jäsennumeron löydät liittosi jäsenkortista.

Mikäli et ole jäsen, voit ostaa ylemmästä linkistä lehden irtonumeron.

Syötettyäsi voimassa olevan tilaajatunnuksesi järjestelmä päästää sinut lukemaan uusinta Reserviläistä ja lehden arkistoa. Antoisia lukuhetkiä!