• Vapaaehtoinen maanpuolustus

Reserviläisen uusin numero on ilmestynyt – lue digilehti täältä

USS Kearsarge, Utin erikoisjoukot ja Baltian metsäveljet esittelyssä Reserviläisen digilehdessä.

Puolustusvoimat / Niko Muukka

Utin erikoisjoukot ovat esillä Reserviläisen uusimmassa numerossa.

Reserviläisen numero 5/2022 on ilmestynyt. Digilehti on luettavissa Lehtiluukussa tästä linkistä.

Lehdessä kerrotaan muun muassa lukiolaisten Turpotietäjä-kilpailusta, jonka voittaja saa opiskelupaikan Turun yliopistosta. Myös Utin erikoisjoukot esittäytyvät lukijoille ja Pääesikunnan koulutuspäällikköm eversti Kari Pietiläinen kertoo ajankohtaiset kuulumiset. Kalustopuolella tutustutaan Merivoimien uusiin Utö-veneisiin sekä Yhdysvaltain laivaston valtavaan USS Kearsage -maihinnousutukialukseen lähietäisyydeltä. Historiapalstalla käsitellään Baltian metsäveljiä.

Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton jäsenet voivat lukea digilehden kirjautumalla oman jäsennumeronsa avulla.

Näin luet Reserviläisen näköislehden netissä:

Mene osoitteeseen https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/reservilainen/

Paina yläreunan kirjaudu-painiketta ja kirjaudu sisään. 

Jos sinulla ei ole vielä Lehtiluukun tunnuksia, paina ensin kirjaudu-painiketta ja sen jälkeen näytölle aukeavaa luo uusi käyttäjätunnus -linkkiä ja luo itsellesi tunnukset. Tunnusten tekeminen on maksutonta. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran.

Jos olet Reserviläisliiton tai Suomen Reserviupseeriliiton jäsen, paina aktivoi tilaajatunnus -linkkiä ja syötä tilaajatunnuksesi. Tilaajatunnus on sama kuin reserviläisjärjestösi jäsennumero. Helpoiten jäsennumeron löydät liittosi jäsenkortista.

Mikäli et ole jäsen, voit ostaa ylemmästä linkistä lehden irtonumeron.

Syötettyäsi voimassa olevan tilaajatunnuksesi järjestelmä päästää sinut lukemaan uusinta Reserviläistä ja lehden arkistoa. Antoisia lukuhetkiä!