• Vapaaehtoinen maanpuolustus

Reserviläisen vuoden ensimmäinen digilehti julkaistu – näin pääset lukemaan sitä

Reserviläisen digilehdessä esitellään muun muassa Laykka, kauko-ohjattava kehitysalusta, jolla Puolustusvoimat testaa erilaisia teknologioita.

Puolustusvoimat

Reserviläisen digilehdessä kerrotaan muun muassa pohjoisen paikallispuolustusharjoituksesta. Kuvituskuva.

Reserviläisen vuoden ensimmäisessä numerossa kerrotaan muun muassa Laykka-robottiajoneuvosta. Laykka on Suomen puolustusvoimien käyttämä kauko-ohjattava kehitysalusta, jonka avulla voidaan testata erilaisia teknologioita reaalimaailmassa.

Samassa Reserviläisen numerossa 1/2023 ääneen pääsevät muiden muassa Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön SPEK:n toimitusjohtaja Marko Hasari ja pohjoisen paikallispuolustusharjoituksen johtaja, eversti Jukka Kotilehto. Harjoitus on erilainen kuin yleensä, sillä siihen osallistuu tällä kertaa suomalaisten lisäksi amerikkalaisia joukkoja.

Historiapalstalla käsitellään Itämeren Suursaarta, johon saksalaiset yrittivät nousta maihin syksyllä 1944.

Näin luet Reserviläisen näköislehden:

Mene osoitteeseen https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/reservilainen/

Paina yläreunan kirjaudu-painiketta ja kirjaudu sisään. 

Jos sinulla ei ole vielä Lehtiluukun tunnuksia, paina ensin kirjaudu-painiketta ja sen jälkeen näytölle aukeavaa luo uusi käyttäjätunnus -linkkiä ja luo itsellesi tunnukset. Tunnusten tekeminen on maksutonta. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran.

Jos olet Reserviläisliiton tai Suomen Reserviupseeriliiton jäsen, paina aktivoi tilaajatunnus -linkkiä ja syötä tilaajatunnuksesi. Tilaajatunnus on sama kuin reserviläisjärjestösi jäsennumero. Helpoiten jäsennumeron löydät liittosi jäsenkortista.

Mikäli et ole jäsen, voit ostaa ylemmästä linkistä lehden irtonumeron.

Syötettyäsi voimassa olevan tilaajatunnuksesi järjestelmä päästää sinut lukemaan uusinta Reserviläistä ja lehden arkistoa. Antoisia lukuhetkiä!