• Vapaaehtoinen maanpuolustus

Reservin ylennykset ja dronet puheenaiheina – toukokuun digilehti luettavissa

Miten Naton rooli vaikuttaa reserviin? Lue aiheesta Reserviläisen digilehdestä.

Puolustusvoimat

Reserviläisen toukokuun digilehti on julkaistu Lehtiluukussa. Lehden ajankohtaisissa aiheissa käsitellään muun muassa reservin ylennysten määrää, joka on nousussa kertausharjoitusten määrän noustessa myös. Samassa numerossa kerrotaan myös muun muassa Parrot-lennokkien koulutuksesta, joka alkaa tänä vuonna suomalaisille varusmiehille.

Luonnollisesti myös Naton vaikutus reservin rooliin nousee lehdessä esille. Aihetta käsittelee esimerkiksi eversti Jukka Nurmi kolumnissaan Reserviläinenkin natottuu.

Lehden historiapalstalla kerrotaan eversti Aladár Paasosen tarinaa ja kalustopalstalla Panssariprikaatin korjatusta kasarmista 125.

Näin luet Reserviläisen näköislehden:

Mene osoitteeseen https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/reservilainen/

Paina yläreunan kirjaudu-painiketta ja kirjaudu sisään. 

Jos sinulla ei ole vielä Lehtiluukun tunnuksia, paina ensin kirjaudu-painiketta ja sen jälkeen näytölle aukeavaa luo uusi käyttäjätunnus -linkkiä ja luo itsellesi tunnukset. Tunnusten tekeminen on maksutonta. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran.

Jos olet Reserviläisliiton tai Suomen Reserviupseeriliiton jäsen, paina aktivoi tilaajatunnus -linkkiä ja syötä tilaajatunnuksesi. Tilaajatunnus on sama kuin reserviläisjärjestösi jäsennumero. Helpoiten jäsennumeron löydät liittosi jäsenkortista.

Mikäli et ole jäsen, voit ostaa ylemmästä linkistä lehden irtonumeron.

Syötettyäsi voimassa olevan tilaajatunnuksesi järjestelmä päästää sinut lukemaan uusinta Reserviläistä ja lehden arkistoa. Antoisia lukuhetkiä!