• Puolustusvoimat

Valmius voittoon niukalla marginaalilla

Kurssi 247 Valmius voitti äänestyksen parhaasta RUK:n kurssinimestä.

Kuten finaalille sopii, äänestys oli äärimmäisen tiukka, kun parhaan RUK:n kurssinimen äänestyksessä tiensä päätyyn asti selvittäneet kurssit 247. Valmius ja 241. Pohjantähti ottivat yhteen. Prosentuaalisesti finaaliäänestys jakautui lukemin 51–49 ja kaikkiaan ääniä annettiin yksin finaalissa yli 9500 kappaletta. Lopulta voittajaksi kruunattiin kurssi 241. Valmius reilulla 270 äänen marginaalilla.

Viisi viikkoa ja viisi eri äänestystä kattanut rupeama saatiin lopulta maaliin suhteellisen kunnialla.

Kuten taisteluissa useasti käy, kaikki ei mene suunnitelmien mukaan ja sen jälkeen alkaa soveltaminen, jotta tavoitteeseen päästään. Sama kävi Reserviläisen toimitukselle äänestyksen teknisen puolen toteuttamisen takia. Välierissä tapahtuneen bottiäänestämisen jälkeen äänestysalusta meni finaalia varten vaihtoon ja homma saatiin paketoitua suhteellisen kuivin jaloin.

Kiitos kaikille osallistumisesta (ja pahoittelut äänestyshässäkästä mielensä pahoittaneille) ja onnea voittajakurssille sekä tietysti 100-vuotiaalle RUK:lle! Nyt vetäydymme toimituksessa päivittämään ATK-ajokorttejamme ja palaamme RUK-äänestyksiin aikaisintaan, kun ympyräkaupungissa juhlitaan perinteisen johtajakoulun seuraavaa satalukua.