• Vapaaehtoinen maanpuolustus

Reserviläisen nettisivut uudistuivat – historia, kalusto ja muut kategoriat nyt aiempaa selkeämmin esillä

Myös visailut löytyvät nyt entistä helpommin sivustolta.

Eri kategoriat löytyvät etusivun yläosasta. Kaikkein ylimpänä etusivulla näkyvät artikkelit, jotka datan perusteella kiinnostavat lukijoita sillä hetkellä laajasti. Uusimmat artikkelit on listattu aikajärjestyksessä hieman alemmas etusivulle.

Reserviläisen nettisivut ovat uudistuneet. Erilaiset aiheet ovat nyt entistä selkeämmin esillä. Aiheet kuten historia, kalusto ja vapaaehtoinen maanpuolustus on listattu etusivun yläosaan. Uudistuksen myötä esimerkiksi historiasta kiinnostuneet voivat selata historia-aiheisia artikkeleja aiempaa helpommin.

Etusivun näkymä on kokonaisuudessaan uudistunut huomattavasti. Ylimmäksi nostetut artikkelit eivät aina ole välttämättä kaikkein uusimpia, vaan artikkeleja, jotka ovat sillä hetkellä datan perusteella suosittuja. Uusimmat artikkelit ovat listattuna aikajärjestyksessä hieman alemmas etusivulle.

Kalusto-kategorian alta löytyvät aiheeseen liittyvät artikkelit aikajärjestyksessä. Myös historia-kategoriaan luokitellut artikkelit näkyvät tässä näkymässä, jos ne liittyvät kalustoonkin.

– Perinteisen ulkoasun uudistamisen lisäksi halusimme ennen kaikkea tehdä sivuista lukijoillemme selkeämmät ja helpommin käytettävät, Reserviläisen päätoimittaja Tuomas Kaarkoski toteaa.

Myös Reserviläisen näköislehti löytyy nyt etusivulta. Linkki tuoreimpaan näköislehteen löytyy etusivun yläosasta.

Sivuston uudistuksen toteutti kaupallisen muotoilun ja viestinnän toimisto Kaimana. Reserviläisen toimitus toivottaa mukavia lukuhetkiä uudistuneen sivuston parissa.