• Vapaaehtoinen maanpuolustus

Apilas, Arrow 23 ja sota-ajan kokeilutoiminta esillä Reserviläisen näköislehdessä

Reserviläinen pääsi seuraamaan Kaartin jääkärirykmentin Apilas-kovapanosammuntoja Santahaminassa.

Tuomas Kaarkoski

Reserviläisen tuoreimmasta numerosta löytyy muun muassa raporttia Arrow 23 -harjoituksesta Niinisalosta.

Reserviläisen tuoreimmassa numerossa esitellään muun muassa monelle intistä tuttua Apilas-kertasinkoa, jonka kovapanosammuntoja lehti pääsi seuraamaan Santahaminassa. Myös Arrow 23 -harjoituksesta Niinisalossa kerrotaan lehdessä.

Historiapalstalla tutustutaan Suomen sodan aikaiseen tutkimus- ja kokeilutoimintaan. Professori Antero Holmila puolestaan pääsee haastattelussa ääneen kirjoitettuaan kirjan Suomalaisten kylmä sota.

Ajankohtaisuutisissa kerrotaan MPK:n liikuntakouluttajien opintopolusta ja reserviläisurheilutapahtumista. Myös Helsingin Reserviupseerien Pioneeriosasto tulee lehden sivuilla tutuksi.

Näin luet Reserviläisen näköislehden:

Mene osoitteeseen https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/reservilainen/

Paina yläreunan kirjaudu-painiketta ja kirjaudu sisään. 

Jos sinulla ei ole vielä Lehtiluukun tunnuksia, paina ensin kirjaudu-painiketta ja sen jälkeen näytölle aukeavaa luo uusi käyttäjätunnus -linkkiä ja luo itsellesi tunnukset. Tunnusten tekeminen on maksutonta. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran.

Jos olet Reserviläisliiton tai Suomen Reserviupseeriliiton jäsen, paina aktivoi tilaajatunnus -linkkiä ja syötä tilaajatunnuksesi. Tilaajatunnus on sama kuin reserviläisjärjestösi jäsennumero. Helpoiten jäsennumeron löydät liittosi jäsenkortista.

Mikäli et ole jäsen, voit ostaa ylemmästä linkistä lehden irtonumeron.

Syötettyäsi voimassa olevan tilaajatunnuksesi järjestelmä päästää sinut lukemaan uusinta Reserviläistä ja lehden arkistoa. Antoisia lukuhetkiä!

Lehti ilmestyy myös paperisena Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton jäsenille.