• Vapaaehtoinen maanpuolustus

Joulukuun digilehti luettavissa – ohjeet tilaajille täällä

Reserviläisen joulukuun digilehdessä kerrotaan muun muassa Rajavartiolaitoksen uusista laivoista. Sturmbock-linjasta kirjan tehneet Emil Kastehelmi ja Aleksi Rikkinen pääsevät myös lehdessä ääneen.

Tuomas Kaarkoski

Reserviläisen printtilehti jaetaan lähiaikoina, ja digilehti on jo luettavissa.

Reserviläisen joulukuun numero jaetaan lähiaikoina tilaajille. Digilehti on jo luettavissa osoitteessa. https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/reservilainen/

Ohjeet Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton jäsenille digilehteen kirjautumiseen löytyvät artikkelin lopusta.

Lehden Ajankohtaista-osiossa ääneen pääsevät muiden muassa Lapin Sturmbock-linjasta kirjan tehneet Emil Kastehelmi ja Aleksi Rikkinen. Puolustusvoimain komentaja kenraali Timo Kivinen puolestaan kommentoi Itä-Suomen merkitystä Puolustusvoimille.

Myös Reserviläisliiton ja Reserviupseeriliiton liittokokoustapahtumat ovat lehdessä esillä.

Historiaosiossa käsitellään Petrovski Jamin huoltokeskuksen tuhoamista jatkosodassa ja kalustopalstalla esitellään Rajavartiolaitoksen käyttöön valmistuvia uusia ulkovartiolaivoja.

Näin luet Reserviläisen näköislehden:

Mene osoitteeseen https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/reservilainen/

Paina yläreunan kirjaudu-painiketta ja kirjaudu sisään. 

Jos sinulla ei ole vielä Lehtiluukun tunnuksia, paina ensin kirjaudu-painiketta ja sen jälkeen näytölle aukeavaa luo uusi käyttäjätunnus -linkkiä ja luo itsellesi tunnukset. Tunnusten tekeminen on maksutonta. Tämä tarvitsee tehdä vain kerran.

Jos olet Reserviläisliiton tai Suomen Reserviupseeriliiton jäsen, paina aktivoi tilaajatunnus -linkkiä ja syötä tilaajatunnuksesi. Tilaajatunnus on sama kuin reserviläisjärjestösi jäsennumero. Helpoiten jäsennumeron löydät liittosi jäsenkortista.

Mikäli et ole jäsen, voit ostaa ylemmästä linkistä lehden irtonumeron.

Syötettyäsi voimassa olevan tilaajatunnuksesi järjestelmä päästää sinut lukemaan uusinta Reserviläistä ja lehden arkistoa. Antoisia lukuhetkiä!